کتاب صبح جادویی اثر هال الرود

الرود در کتاب صبح جادویی، شش عادتی که با انجام آن‌ها قبل از ساعت 8 صبح، زندگیتان متحول خواهد شد،
تحویل تخمینی:  تقریباً 4 الی 7 روز کاری ?
  • گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
  • نو (آکبند)
95% رضایت مشتری
  • 87٪
کارنامه معاملات کاربر

کتابسرای لاله زار

قم
  • 0 تعداد محصول
  • 72 تعداد فروش
  • 70 تعداد مشتری
نا موجود
موجود شد به من اطلاع بده

هال الرود (Hal Elrod) در مقدمه‌ی کتاب زندگی، شرایط و سیر تحول خود از سال 1999 تا 2008 را بیان می‌کند. او در این بخش روند روبرو شدن با مشکلات فیزیکی، پذیرش شرایط و محدودیت‌های جدید، مواجهه با آسیب‌های روانی، ورود به دوران جدید و چگونگی تبدیل کردن شکست به فرصت و پله‌های رشد را شرح می‌دهد.

در فصل اول با عنوان «زمان بیدار شدن با تمام قواست» به کم بودن زمان و کوتاه بودن زندگی اشاره می‌کند. همچنین تاکید دارد انسان‌ها نباید به کمتر از ایده‌آل خود قانع شوند؛ چرا که هر فرد می‌تواند جزء معدود انسان‌هایی باشد که به وضعیت دلخواهی که شایستگی‌اش را دارند، برسد.  

فصل دوم با نام «صبح جادویی؛ زاده‌ی اوج ناامیدی» درباره‌ی امید و البته ناامیدی در انسان و تاثیر آن بر زندگی و جامعه است. او تجربه‌ی شخصی‌اش در مواجهه با مرگ و بحران مالی را بیان می‌کند تا اهمیت زمین خوردن و پیشرفت شخصی را به شکلی روشن شرح دهد. در بخشی از این فصل نوشته است: «بنابراین یک تکه کاغذ سفید برداشتم و متحول‌کننده‌ترین تمرینات پیشرف شخصی را که در طی سال‌های گذشته یاد گرفته بودم اما هرگز انجام نداده بودم (حداقل نه به صورت مداوم)، بر روی آن نوشتم. فعالیت‌هایی مانند: درون کاوی (مدیتیشن)، تلقین به خود (جملات تاکیدی مثبت)، ثبت وقایع روزانه، تجسم و هم‌چنین مطالعه کردن و ورزش کردن.»

در فصل سوم، «بررسی حقیقی جامعه‌‌ی 95 درصدی» بزرگترین چالش در تاریخ بشر را به این شکل بیان می‌کند: «این‌که بهانه‌ها را پشت سر بگذاریم، کار درست را انجام دهیم، بهترینِ خودمان باشیم و زندگی رویایی‌مان را خلق کنیم؛ همان نوع زندگی که هیچ محدودیتی ندارد و افراد بسیار کمی تا به امروز به آن دست یافته‌اند.» او معتقد است تنها 5 درصد از انسان‌ها برای تحقق رویاهای‌شان تلاش می‌کنند.

فصل چهارم با نام «امروز چرا بیدار شدید؟» به اهمیت بیدار شدن و شروع روزانه‌ی انسان اختصاص دارد. الرود توضیح می‌دهد که اکثریت مردم از بیدار شدن در صبح ناراضی هستند و سپس با بیان دلایل این نارضایتی و عادت صبحگاهی نسبتا همگانی، ذهن انسان را برای حل این مشکل آماده می‌کند.

در پنجمین بخش کتاب، «خط مشی پنج مرحله‌ای بیدار شدن» راه‌کارهایی برای افزایش انگیزه هنگام بیدار شدن در صبح را در اختیار مخاط می‌گذارد و در فصل بعدی با نام «منجی‌های زندگی، شش راهکار حیاتی برای زندگی کردن با تمام قوا» به شکاف میان توانایی درونی انسان و شناخت هر فرد از خودش اشاره می‌کند.

پس از شناخت و پذیرش ضعف‌ها و شکست‌ها، در فصل هفتم تا دهم چگونگی توانمند شدن در سحرخیزی، شناخت راه‌هایی که کمک می‌کنند انسان روز خود را به درستی شروع کند و در ادامه روزهای مفیدی را پشت‌سر بگذارد تا به رویاها و ایده‌آل خود نزدیک‌تر شود، را بررسی می‌کند.

0
از مجموع 0 رای

تاکنون هیچ نظری ثبت نشده است.

برای ثبت نظر ابتدا یا کنید.